Conducerea IGSU a felicitat femeile din instituție 

Date:

Share post:

Conducere Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu a felicitat toate femeile din cadrul IGSU cu Sărbătoarea Internațională a Femeilor 8 Martie.

Angajatele IGSU au primit flori și cuvinte frumoase adresate din partea tuturor bărbaților care activează alături de ele. Șeful IGSU Mihail Harabagiu a menționat dedicația și devotamentul de care dau dovadă femeile angajate și a evoluat curajul și sacrificiul depus în misiunile de serviciu. Potrivit datelor IGSU în instituție activează femei care efectuează operațiuni de salvare în cadrul Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare, operatori în Dispeceratul Centrului Operațional de Dirijare în Situații Excepționale, ofițeri și subofițeri în detașamentele salvatori și pompieri, dar și doamne  din aparatul central care gestionează  situațiile de risc.

Panfil Ion

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.