Inspectorii ANAF au verificat contribuabili în analiză de risc

Date:

Share post:

În cadrul operațiunii Tomis, în perioada 25.01 – 3.02.2019, inspectorii ANAF au verificat 1194 contribuabili beneficiari ai importurilor/achizițiilor intracomunitare, atât la Biroul Vamal Constanța Sud Agigea, cât și la Biroul Vamal Constanța. Pentru 65 dintre aceștia a fost dispusă măsura sigilării/înștiințării, iar pentru 52 dintre contribuabili marfa a fost efectiv sigilată, până la prezentarea documentelor justificative necesare clarificării stării de fapt fiscale.

Un caz deosebit a fost descoperit în data de 29.01.2019, când inspectorii ANAF au identificat, în rampa de export a Portului Constanța Sud Agigea, o cantitate de circa 460.000 de litri de produs vitivinicol cu denumirea “must din recolta anului 2018”, în vederea unor livrări intracomunitare către o societate din Spania, după cum ne comunică Serviciul comunicare, relații publice și mass media. A fost solicitat sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în vederea prelevării unor probe din produsul viticol care face obiectul investigației. Verificările în acest caz continuă, în vederea clarificării provenienței produsului viticol, a naturii produsului, a stării de fapt fiscale, precum și pentru stabilirea obligațiilor fiscale corespunzătoare.

spot_img

Articole asemănătoare

Inedit: Cromoforme, o expoziție de pictură și ceramică. Unde? Când? Foto

Inedit: Cromoforme, o expoziție de pictură și ceramică. Unde? Când? La aceste întrebări vom răspunde azi la Infoanunț.

Podul feroviar peste râul Olt a intrat în reparații pentru viteza maximă de 120 km/h. Până când?

Podul feroviar peste râul Olt a intrat în reparații pentru viteza maximă de 120 km/h. Până când? La acerastă întrebare răspundem în cele ce urmează.

Cine a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC. Video

Cine a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC. Aceasta este subiectul despre care vorbim azi, la Infoanunț.

Care este noul film din cadrul proiectului KineDok powered by One World România. Foto

Care este noul film din cadrul proiectului KineDok powered by One World România. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film.