150 de calculatoare pentru instituțiile de învățământ din 12 raioane

Date:

Share post:

Instituțiile de învățământ general din 12 de raioane ale țării vor fi dotate cu 150 de calculatoare, în valoare totală de peste 125 de mii de lei. Guvernul de la Chișinău a aprobat o decizie privind repartizarea dispozitivelor.

Astfel, 29 de calculatoare, vor fi distribuite în instituțiile de învățământ din raionul Ialoveni, alte 19  – în raionul Taraclia și câte 18 vor fi repartizate în raioanele Călărași și Fălești. În același timp, de calculatoare vor beneficia instituțiile din Căușeni, Edineț, Florești, Hîncești, Soroca, Strășeni, Ștefan Vodă, Telenești.

Computerele au fost donate în anul 2018 Ministerului Educației, Culturii și Cercetării (MECC) de către Republica Coreea, în urma semnării Memorandumului de înțelegere privind cooperarea în domeniul TIC între MECC și Oficiul Special Guvernamental pentru Educație al Provinciei Jeju.

Autor: Sofia Filip
Foto: Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.