O sută de copii au organizat la Chișinău un Flas Mob pentru a-și felicita profesorii

Date:

Share post:

Ingeniozitatea copiilor nu are margini, dovadă în acest sens fiind Flas Mob-ul organizat de Liceul de Limbi Moderne și Management (LLMM), una dintre cele mai prestigioase școli de la Chișinău.

Vineri, în fața Liceului de Limbi Moderne și Management din Capitala R. Moldova s-au adunat aproape o sută de elevi din clasele primare I-IV, care au organizat un foarte frumos și inedit Flash Mob.

Momentul de noutate l-a reprezentat faptul că tinerii elevi au dorit să felicite toți profesorii liceului, pentru vechiul an care pleacă, dar și pentru noul an, 2019, care vine, prin dansul lor modern excepțional, precum și prin reprezentarea rolului de Moș Crăciun, în miniatură – copiii au purtat pe cap frumoasa căciulă roșie a Moșului.

Diploma Steluța anului

Coregrafia Flash Mob-ului aparține inegalabilei profesoare de dans Ala Bodiu, unul dintre cele mai iubite cadre didactice ale LLMM, pe a cărei oră, copiii o așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură. Și tot profesoara de dans a avut frumoasa ideea de a înmâna, la finalul sărbătorii festive, Diplome de recunoaștere a talentelor artistice ale copiilor ca steluțele anului, după cum a declarat pentru Ordinea Zilei,  Ana Vlad, directorul adjunct pentru educație al LLMM.

Felicitări copiilor pentru frumoasa prestație artistică, mai ales că afară, la Chișinău, era un ger cumplit. Și mulțumiri organizatorilor și gazdelor, pentru că au dăruit copiilor o zi de neuitat. Pentru toți, Ordinea Zilei transmite un călduros – La mulți ani!

 Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Liceul de Limbi Moderne si Management
spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.