3 zile de YardSale “Christmas Star” la Chișinău

Date:

Share post:

În perioada 22, 23 și 24 decembrie la etajul 3 a CC Atrium se va desfășura un târg de Crăciun cu un program interesant pentru copii și maturi. Peste 100 de meșteri populari și handmade își vor prezenta lucrările, hainele, accesoriile și decorațiile de interior. Aici veți găsi cel mai mare asortiment de accesorii și lucrări realizate manual. Fiecare copil va primi în dar câte 50 de monede magice pentru distracții în complexul Wonderland, se arată într-un comunicat media, emis către redacția noastră. La YardSale “Christmas Star” vă așteaptă concert din partea orchestrei Armata Salvării, trupa The Du Blin, interpreta Laura Bodorin, diverse ateliere de creație pentru toate vârstele, un show educațional-interactiv și Moș Crăciun.

Pe parcursul a trei zile, puteți cumpăra multe cadouri pentru cei dragi. Veți avea trei zile să adunați magia sărbătorilor și să cercetăm toate măsuțele cu cele mai frumoase lucruri create de meșterii noștri.

Costul intrării – 50 lei pentru o zi, și 25 lei pentru a oricare a doua zi!

Informație importantă pentru părinți! Intrare pentru copii cu vârsta până la 12 ani este gratuită, iar pe lângă asta, fiecare copil va primi câte 50 de monede magice pentru multă veselie la parcul de distracție Wonderland.

  Programul Yard Sale Christmas Star:

22 decembrie, sâmbătă – Va fi cald și vesel.

13:00-17:00 Ateliere de creație pentru maturi

  • Coronițe de Crăciun
  • Lettering/inscripționare pe suporturi de lemn

13:30 Evoluarea orchestrei Armata Salvării;

17:00 Concert cu trupa The Du Blin, ritm irlandez în culorile pomului de sărbătoare. Toți dansează!

Pe parcursul zilei, în barul de Crăciun se vor desfășura diverse ateliere în pregătirea punch-ului. În aceeași zonă va fi posibil de savurat ceai, cafea, izvar și chiar bere.

23 decembrie, duminică – Veniți cu întreaga familia la brad!

12:00 – 16:00 Ateliere de creație pentru copii – cărți poștale, decorații pentru brad, omuleți de zăpadă, multe paiete și pompoane;

15:00 – Un show educațional-interactiv pentru copii “În căutarea lui Moș Crăciun” de la Mendelevium;

17:00 – Concert de sărbătoare! Laura Bodorin, cu suportul dj Bishop, ne va interpreta cele mai calde piese de Crăciun. Ascultăm muzică și mergem în anul nou cu cea mai veselă dispoziție.

24 decembrie, luni, zi liberă!

În această zi aveți ultima șansă să procurați cadouri pentru cei dragi, să reveniți după ce nu ați reușit să cumpărați și să gustați din gustoșeniile pregătite doar pentru voi! Pentru aceasta există YardSale!

Ajunul sărbătorilor de iarna este perioada când caritatea este binevenită.  Dacă doriți să ajutați inițiativa care are grijă de pisicile din oraș, atunci vă sugerăm să căutați măsuța CityCats, iar pentru câine și pisici căutați măsuța centrului ALGA. Puteți ajuta și cu haine, jucării la punctul Armatei Salvării. Cumpărând un magnet de la pictorița Irina Grigor, contribuiți enorm la susținerea fiicei Irinei care se luptă cu paralizie cerebrală.

Un alt colțișor de binefacere de la YardSale este magazinul MESTO, care ajută familiile cu copii bolnavi să colecteze surse pentru tratament. Căutați magazinul MESTO și nu uitați să procurați calendarele de binefacere.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.