ANAF organizează peste 100 de întâlniri cu contribuabilii, în luna decembrie

Date:

Share post:

Agenția Națională de Administrare Fiscală din România organizează în întreaga țară, în luna decembrie, 106 întâlniri cu contribuabilii, unele dintre acestea fiind organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice.
Principalele teme abordate în cadrul întâlnirilor sunt: “Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora – SPV, “Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată in luna DECEMBRIE 2018”, “Eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale”, “Case de marcat – facilităţi, obligaţii, termene”, transmite Serviciul de presă al Agenției Naționale de Administrare Publică din România. 
Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcție Generală Regională a Finanțelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro și este disponibilă la următorul link:https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.
Înscrierea participanților se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul www.anaf.ro  https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_prin_email), în limita locurilor disponibile.

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.