Bradul de Crăciun a ajuns la Chișinău

Date:

Share post:

Cel mai important „actor” al Târgului de Crăciun – pomul de sărbătoare, adus din munții Bucovinei, a ajuns duminică la Chișinău.

Bradul are o înălțime de circa 20 de metri și va fi decorat cu peste 46 de mii de luminițe LED.

Pomul de Crăciun a fost transportat pe artera principală a capitalei, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, însoțit de un alai format din orchestră, Moși Crăciuni și călăreți. Astfel, în premieră, ceremonia de aducere a bradului s-a desfășurat ca în marile orașe europene.

Acest lucru înseamnă că și orașul Chișinău se aliniază la capitalele europene. Îmi pare bine că al doilea an consecutiv pomul de Crăciun este oferit cu multă generozitate de către prietenii și colegii noștri din România. Acesta este încă un simbol care arată legătura strânsă dintre Republica Moldova și România”, a declarat prim-ministrul Pavel Filip.

Târgul de Crăciun va fi inaugurat pe 15 decembrie.

Autor: Sofia Filip
Foto: Guvernul Republicii Moldova

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.