Toate traseele naționale sunt practicabile și se circulă fără dificultate

Date:

Share post:

Pe tot parcursul nopții s-a muncit continuu la curățarea drumurilor, astfel au fost antrenate 251 de utilaje speciale, distribuite 1735 tone de material antiderapant și implicați 254 de muncitori.

La moment, traseele naționale sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă, unele trasee sunt înzăpezite și este ghețuș, printre care – Chişinău-Orhei-Soroca-Otaci, Brest-Chişinău-Odesa, Chişinău-Ungheni-Sculeni, Chişinău-Leuşeni, Chişinău-Dubăsari, Chişinău-Bender, Hînceşti-Leova-Cahul, Otaci-Edineţ, Bălţi-Făleşti-Sculeni, Rezina-Orhei și Bălţi-Sărăteni.

La ora 18:00 au fost antrenate 143 de echipaje în toată țara, aproximativ 2000 de tone de material antiderapant a fost împrăștiat. Traseele Chișinău-Leușeni și Chișinău-Bălți, în limitele raionului Strășeni au fost cele mai afectate. La moment se circulă în condiții de iarnă pe tot teritoriul republicii. Atenționam șoferii să nu pornească neechipați la drum! Își pun  viața lor, dar și a altor participanți la trafic în pericol! Cu toții suntem așteptați acasă!

Accesați site-ul Administrației de Stat a Drumurilor înainte de a porni într-o călătorie și verificați  starea drumurilor cu ajutorul camerelor de traseu.

Ion Panfil

Foto: Ministerul Economiei și Infrastructurii

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.