Contribuabilii ieşeni pot primi clarificări referitoare la noutăţile legislative din domeniul fiscal

Date:

Share post:

Marţi, 23.10.2018, începând cu ora 10.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi din municipiul Iaşi, str. Anastasie PANU nr. 26, în sala de şedinţe de la etajul 1, contribuabilii persoane fizice si juridice vor primi clarificări şi îndrumări referitoare la următoarele teme:

  1. Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor din arendă;
  2. Regimul fiscal aplicabil veniturilor din activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de către zilieri;
  3. Îndreptarea erorilor din documentele de plată; 4. Casele de marcat – facilităţi, obligaţii, termene;  5. Promovarea schemei de ajutor de stat conform H.G. nr. 476 / 2018 de modificare şi completare a H.G. nr. 807 / 2014
  4. Serviciile electronice oferite de ANAF
  5. Noutăţile fiscale
  6. Calendarul obligaţiilor de declarare şi plata aferente lunii octombrie 2018

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfăşurare a întâlnirii şi subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm, se arată într-un comunicat emis spre difuzare redacției noastre.

Foto: ANAF Facebook

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.