Cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii, BNM își deschide din nou ușile

Date:

Share post:

Banca Națională a Moldovei organizează, în perioada 29-31 octombrie 2018, un eveniment de educație financiară pentru elevi și studenți, cu prilejul Zilei Internaționale a Economisirii (31 octombrie).

Vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă sala de expoziții în care se păstrează colecția de monede comemorative și jubiliare emise de Banca Națională a Moldovei, precum și de alte bănci centrale donate BNM. Experții vor face o incursiune succintă în istoria monedei naționale și vor povesti despre elementele de siguranță ale leului moldovenesc. De asemenea, vor prezenta alte subiecte financiar-bancare, într-o manieră profesională deschisă și interactivă.

Accesul în bancă va fi posibil conform listei, la prezentarea actului de identitate. Cei interesați sunt rugați să se înregistreze până pe data de 23 octombrie 2018, ora 17.00, la adresa electronică educatie.financiara@bnm.md, se arată într-un comunicat media.

Vizitele vor fi efectuate la orele 10.00; 11.00; 13.00; 14.00; 15.00; 16.00 (durata – 1 oră), la sediul Băncii Naționale, bd. Grigore Vieru 1, mun. Chișinău.

Foto: BNM

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.