Alocații lunare mai mari cu 400 de lei pentru victimele represiunilor politice

Date:

Share post:

Alocația lunară pentru victimele represiunilor politice a fost majorată de la 100 la 500 de lei, începând cu 1 septembrie curent. Indemnizații majorate vor primi peste 8 000 de persoane, victime ale represiunilor politice. În acest scop, în bugetul pentru anul curent sunt prevăzute сirса 12,9 milioane de lei.

Pachetul social pentru victimele represiunilor politice a fost aprobat la 4 iulie. Acesta mai include examene medicale profilactice gratuite, reduceri de 50% la biletele de sanatoriu și perfectarea legitimațiilor de tip nou. De asemenea, pentru a spori nivelul de protecție socială a persoanelor care au avut de suferit în urma represiunilor politice, ajutorul material unic a fost majorat până la 1000 de lei.

Autor: Sofia Filip

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.