Transparența decizională

Date:

Share post:

Prin intermediul nostru, Agenția Națională de Administrare Fiscală din România, www.anaf.ro, informează publicul larg că au fost publicate proiecte de ordin ale președintelui ANAF, conform Legii 52/20003, privind  transparenţa decizională în administraţia publică. 

Proiectele de acte normative, iniţiate de ANAF, sunt făcute publice pe site-ul instituţiei la adresa 
www.anaf.ro, domeniul INFO ANAF/ Transparenţa decizională. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul în str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti.

Eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la proiectele de acte normative pot fi transmise în scris la Serviciul Comunicare, Relații Publice si Mass-Media – cu menţiunea “Conf. Legii nr.52/2003”, la următoarele adrese:

  • Prin scrisori, la adresa poştală:Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, str. Apolodor nr.17, sector 5 București 050741 – la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media;
  • Electronic, la adresa de mail: presa@anaf.ro;
  • Prin fax, la numărul: 021-319.98.57.

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.