HISTORY prezintă “Avioane la casat”

Date:

Share post:

HISTORY® prezintă în exclusivitate de joi, 19 iulie, de la ora 22:00, serialul “Avioane la casat”, care prezintă ce se întâmplă cu avioanele după ce sunt scoase din uz. În deșertul din California, pe o căldură infernală, o echipă de șase operatori duri demontează unele dintre cele mai întrebuințate avioane din lume.

Înconjurați de substanțe chimice toxice și lucrând în aer liber, pe o suprafață egală cu cea a unui stadion de fotbal, aceștia demontează avioanele până la ultima bucată de metal, reciclând astfel peste 450.000 kg de aluminiu în fiecare an.

spot_img

Articole asemănătoare

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.