IMMOFINANZ si SPEEDWELL semnează contracte de vânzare pentru două terenuri din portofoliul Adama

Date:

Share post:

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, a progresat cu vânzarea portofoliului de terenuri ale companiei rezidențiale Adama. Cele două proprietăți situate în zona de Nord a Bucureștiului au o suprafață totală de peste 50.000 mp și au fost vândute către Speedweel Real Estate Development.

“Suntem încântați că am finalizat o nouă etapă în strategia noastră de a vinde proprietăți care nu se identifică cu portofoliului nostru office și de retail. Vom continua procesul de vânzare pentru portofoliul extins de terenuri premium deținut de Adama, terenuri care sunt potrivite în special dezvoltărilor rezidențiale.”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations pentru IMMOFINANZ Romania.

Speedwell a cumpărat cele două terenuri situate pe strada Jandarmeriei. Compania este un dezvoltator imobiliar cu servicii complete, cu focus pe Europa de Est și în special România. Cele două proprietăți fac parte din ansamblul Jandarmeriei Residence și din complexul Jandarmeriei Office. Prima proprietate are o suprafață de aproximativ 25.268 mp, iar cel de-al doilea teren este în jur de 25,721 mp. Părțile au căzut de acord să nu dezvăluie alte detalii despre tranzacții, se arată într-un anunț emis spre difuzare redacției noastre .

“Terenurile de pe strada Jandarmeriei reprezintă veriga lipsă în completarea portofoliului rezidențial Speedwell pe segmentul premium de piață. Dimensiunea proiectului va permite creșterea calității conviețuirii în centrul orașului. Terenurile în sine vor fi deservite de facilități precum centre de retail, de relaxare și zone office în vecinătatea directă. Una dintre aceste zone office este reprezentată de noul proiect de birouri Speedwell situat pe DN1”, a declarat Didier Balcaen, General Manager Speedwell.

Alte terenuri situate în București sunt în proces de vânzare și vor fi vândute în perioada următoare.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.