Concursul „Europa: culorile prezentului și viitorului” și-a desemnat câștigătorii

Date:

Share post:

Cu ocazia celebrării Zilei Europei 2018, MAE IE al Republicii Moldova, în cooperare cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO”, a organizat în premieră concursul de artă plastică cu genericul “Europa: culorile prezentului și viitorului”.

Pentru participarea la concurs au fost selectate creaţiile tinerilor, care au întrunit criteriile stabilite de juriu, inclusiv manifestarea creativităţii în abordarea tematicii propuse. Cele mai relevante 24 picturi sunt expuse în incinta MAE IE, pentru perioada 4-25 mai 2018. Autorilor celor mai bune 3 lucrări le-au fost decernate premii speciale de gradul I, II şi III, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, a fost acordat și premiul la categoria simpatia publicului, câştigătorul fiind identificat prin votul vizitatorilor MAEIE.

Autor:Ion Panfil
spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.