Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova împreună cu Delegaţia Uniunii Europene la Chişinău a participat la organizarea evenimentului deja devenit tradiţional în luna mai în Grădina Publică “Ştefan cel Mare” – Orăşelul European.

La standul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene vizitatorii au avut posibilitatea să adreseze întrebări privind parcursul european al ţării noastre, să participe la concursuri şi quiz-uri cu tematica Uniunii Europene şi să beneficieze de materiale informaţionale privind procesul de implementare a Acordului de Asociere RM-UE. Totodată, evenimentul a oferit posibilitatea prezentării proiectelor şi programelor implementate în ţara noastră cu suportul Uniunii Europene.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova a aprobat Planul de Acţiuni cu privire la celebrarea Zilei Europei pentru anul 2018, care include o serie de activităţi de promovare a valorilor europene şi proiectelor de dezvoltare, realizate din fonduri europene, se arată întrun comunicat al MAE IE R. Moldova, emis spre difuzare redacției noastre de la Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here