Expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT — Must see how it`s made!

Date:

Share post:

În perioada 10 – 13 mai, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui cele mai mari evenimente din industria alimentară – expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT, unde expozantii vor prezenta echipamente moderne, procese tehnologice în fabricarea produselor alimentare și echipamente de ambalare a alimentelor.

Pentru vizitatorii expoziției Food&Drinks participanții la eveniment au pregătit o varietate de show-uri culinare, ateliere, precum și o selecție largă de produse alimentare, băuturi și veselă de bucătărie.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziție MOLDEXPO S.A.

Sponsor general FOOD&DRINKS: Metro Cash & Carry Moldova

Suport oficial: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova

Partener media general: AgroTV Moldova

Peste 130 de producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, ambalaje din Moldova, Belarus, România, Ucraina, Italia, Franța și Bulgaria vă invită să testați și descopiți tot ce e mai nou și performant! Timp de 4 zile, expozițiile specializate vor fi unite pe o singură platformă de dialog între experții din industrie, prezentări de produse și tehnologii noi, show-uri la standurile companiilor participante.

În cadrul expoziției FOOD&DRINKS se va desfășura prima în Moldova “tusovkă culinară”, unde își vor demonstra abilitățile cei mai buni bucătari, bloggeri, gurmanzi și somelieri. Kaufland îl va prezenta pe celebrul magician culinar din Marea Britanie – Alan Coxon. Surpriza Șefului BBC Corporation va fi un cocktail de știință, arte culinare și fapte uimitoare despre alimente. La expoziție, cu sprijinul companiei METRO, vor găti bucate alese bucătarii-șefi de la cele mai vestite restaurante din capitală – Pegas, Osho, Chateau Vartely, Sherlock Holmes, Jeraffe.

Numai în perioada 10-13 mai, în cadrul proiectului “Insirația vine din Tigaie”, veți putea vedea și gusta lucrările culinare ale unor bloggeri celebri din Moldova – Maria Șiverschih, Elena Popa, Petru Chicu, Gabriela, Mica Gospodină.

“Boikaia cuhnea”, cu suportul companiei Linella, va desfășura un atelier gastronomic “Renaștem rețetele naționale vechi” cu participarea vedetelor А. Carapostol, А. Porubin, А. Durbală, М. Marian.

Pentru profesioniștii și fanii delicateselor va fi deschisă zona Kitchen Help, unde vor fi prezentate ustensilele de bucătărie ale celor mai importante mărci din lume: Zepter și Joseph Joseph Moldova.

La standurile tuturor participanților FOOD&DRINKS veți putea gusta și cumpăra o gamă variată de produse – de la înghețată și brânză până la produse de cofetărie și băuturi.

Faimoasele vinuri din Cricova vor adăuga culoare evenimentului spre marea satisfacție a vizitatorilor. Somelierii cu experiență de la Cricova vor iniția vizitatorii în arta alegerii vinurilor pentru diferite feluri de mâncare.

La picnicul gastronomic de primăvară împreună cu echipa Gastrobar veți avea ocazia să savurați un vin bun, să mâncați gustos și să vă relaxați.

FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT – gustă din ce e mai bun!

Evenimentul-cheie al expozițiilor FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT va fi un test-drive unic al echipamentului nou pentru industria alimentară și ambalarea produselor alimentare. Numai în perioada 10 – 13 mai veți fi martorii unor testări spectaculoase de mașini de prelucrare a cărnii, dispozitive pentru cofetărie, linii de conserve, echipamente de panificație și ambalare de la companiile MGM S.R.L., Rodals S.R.L., Dina Cociug S.R.L., I.C.S. Petruzalek S.R.L., SC Di-Co Total S.R.L., Propac S.R.L. și altele.

Tradțional, compania Bongard să pregătește să stabilească noi recorduri. În fiecare zi de expoziție vizitatorii standului companiei vor putea urmări cum sunt coapte cele mai mari: croissant, pâine, baghetă și burger.

Echipamentele alimentare moderne sunt întotdeauna foarte apreciate, deoarece calitatea produsului final depinde de acestea. La expoziția FOOD TECHNOLOGY, toți participanții, fără excepție, vor expune doar echipamente de primă clasă, precum și tehnologii inovatoare. Compania MGM S.R.L. va prezenta utilajele Robot Cook pentru tăierea fructelor și legumelor, de refrigerare și pentru bucătărie de cele mai cunoscute branduri din lume. Echipamente multifuncționale de înaltă calitate pentru procesarea cărnii, fabricarea produselor de panificație vor oferi companiile Favorit-Techno S.R.L., Global Bar S.R.L., Solteco Solutions S.R.L. și altele. Companiile Dina Cociug S.R.L., SC Ecolux S.R.L. vor prezenta echipamente de refrigerare pentru magazine. Compania Melitax Grup S.R.L. va expune tehnologii de automatizare a proceselor de producție.

Cererea mare de produse se datorează nu numai calității produsului, ci și ambalajului atractiv și ecologic. Iar producerea acestuia necesită echipamentele cele mai moderne. La expoziția PACKAGING. DEPOT companiile participante vor prezenta o varietate de soluții în industria ambalajelor.

Vizitatorii vor găsi oferte excelente la standul companiei românești Imark Sistem S.R.L. – soluții inteligente în domeniul etichetării și ambalării produselor, precum și automatizarea proceselor de producție. Unul dintre liderii pieței moldovenești de echipamente și materiale de ambalare pentru industria alimentară, I.C.S. Petruzalek S.R.L., va prezenta la expoziție mașini de ambalare automată și manuală, precum și o selecție largă de ambalaje din plastic.

Compania locală I.M. Firstline S.R.L. va dezvălui secretele celui mai economic ambalaj de producție proprie. Compania Propac S.R.L. va prezenta la expoziția PACKAGING. DEPOT inovațiile sale în domeniul ambalării automate. La standul companiei românești Aspeti S.R.L. va fi expusă o gamă largă de ambalaje pentru fructe și legume, iar reprezentantul oficial din Moldova al marilor producători străini de materiale de ambalaj, S.C. Novelis-Impex SRL va prezenta cele mai recente ambalaje pentru sushi și rulouri. Compania din Belarus “Aquapak Industrial” va expune pachete din carton ondulat de producție proprie. Cele mai creative etichete pentru diferite tipuri de produse vor fi prezentate de către tipografia FlexLabel SRL. Totul despre ambalajele ecologice de hârtie puteți afla vizitând standul companiei Barleta Moldova SRL. O gamă largă de ambalaje din polietilenă și polipropilenă va expune S.C. Moviplast SRL (România).

Programul de afaceri – recomandările profesioniștilor

Programul de afaceri va fi unul consistent și interesant. MGM SRL va susține un master-class privind introducerea alimentației sănătoase în instituțiile preșcolare și școlare. În timpul atelierelor de la Global Bar SRL bucătarii și cofetarii invitați vor vorbi despre complexitatea bucătăriei moderne și despre prezentarea unui brand nou pentru Moldova – Ambassador Monin.

Compania DINA COCIUG SRL va organiza o serie de master-classuri cu bucătari vestiți și food-bloggeri care vor sfătui cum să deschideți corect un restaurant de succes. În cadrul conferinței, organizată de Rodals SRL, specialiști din Rusia și Ucraina vor împărtăși viziunea lor asupra principalelor tendințe în dezvoltarea industriei de panificație și cofetărie. Programul de afaceri include o serie de seminare științifice și practice organizate de Universitatea Agrară din Moldova, AGEPI și I.P. Institutul de Biotehnologie în Zootehnie și Medicină Veterinară, dedicat diferitelor aspecte ale industriei alimentare.

Ne vedem la expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT, la C.I.E. Moldexpo

Meniul detaliat al expoziției FOOD&DRINKS pe www.tusovkaculinara.md

Program: 10 – 13 mai, în intervalul 10.00 – 18.00.

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.

Invitație: Simpozion – 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan

Invitație la Simpozionul: 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan, prin intermediul Infoanunț. Unde? Când?