Transportul în comun din Iași va funcționa în Noaptea de Înviere

Date:

Share post:

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat o premieră pentru Capitala Moldovei. În Noaptea de Înviere, transportul în comun din oraș va funcționa până dimineața, în timp ce în celelalte zile de sărbătoare se va circula conform programului de duminică.

Este pentru prima dată când vom avea transport în comun în Noaptea de Înviere. Astfel, în noaptea de 7 spre 8 aprilie va fi prelungit timpul de circulaţie pentru mijloacele de transport în comun de pe traseele unde sunt biserici. Va fi prelungit programul pentru tramvaiele 3, 6, 7, 9 şi autobuzele 20, 28, 36, 43 şi 49. Plecările de la capăt de linie vor fi din 30 în 30 de minute, până la ora 04,00. În felul acesta vrem să asigurăm pe toată perioada sărbătorilor pascale continuitatea transportului public. În celelalte zile de sărbătoare vor circula după programul de duminică“, a precizat primarul Mihai Chirica.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Mihai Chirica Facebook
spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.