Șahistul moldovean Ivan Schițco a cucerit două titluri

Date:

Share post:

În acest week-end, a avut loc și Campionatul Moldovei la şah rapid și șah blitz pentru tineret. Titlul de campion la șah rapid l-a cucerit maestrul internaţional Nichita Morozov, care a acumulat 8,5 puncte din 9 posibile. Campion sub 18 ani a devenit Andrei Macovei, iar la Under 16 s-a impus Ivan Schiţco, transmite IPN.

În campionatul feminin Felicia Ojog a acumulat 6 puncte din 7 posibile, devenind, la numai 13 ani, campioană între tinere până la 20 de ani. La alte vârste campioane au devenit Paula Mocanu și Valeria Mocanu.

Campion la şah blitz între tineret, la numai 15 ani, a devenit maestrul Ivan Schiţco, care a acumulat 9 puncte din 9 posibile. În campionatul feminin medalia de aur a obţinut-o Valentina Verbin, care a acumulat 6 puncte din 7 posibile.

Autor:Ion Panfil
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.