Junior European Cup:Judocanii moldoveni au cucerit trei medalii

Date:

Share post:

Evoluție bună pentru judocanii moldoveni la „Junior European Cup”, care s-a desfășurat la Sarajevo în această lună. Moldova s-a clasat pe locul 8 în clasamentul pe medalii, cu una de aur și două de argint, transmite IPN.

Aurul a fost adjudecat de Ion Nacu la 73 kg, el reușind să obțină patru victorii. În finală l-a învins chiar pe conaționalul Victor Șterpu. O altă medalie de argint a fost cucerită de Cătălin Marian, la 66 kg. După patru victorii, el i-a cedat doar italianului Mattia Miceli.

Alți judocani moldoveni au ocupat următoarele poziții: Adrian Costru și Eugen Matveiciuc (ambii – locul 5), Adil Osmanov și Vadim Zaharia (ambii – locul 7).

Autor:Ion Panfil

Foto:Federația de Judo din Republica Moldova – FJM

spot_img

Articole asemănătoare

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării.