Mai multe străzi din Chișinău rămân fără apă potabilă

Date:

Share post:

SA „Apă-Canal Chișinău” informează locuitorii Capitalei Republicii Moldova că mai multe străzi din oraș vor rămâne marți, 13 martie, fără apă potabilă. Consumatorii sunt sfătuiți să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Astfel, între orele 09.00 și 17.00, SA „Apă-Canal Chișinău” va derula lucrări de înlocuire a robinetelor și apometrelor pe următoarele străzi: Pușkin, 60 și Romană, 8-12, 2, 4, inclusiv cu fracții, Grădinilor, 60, Măzărachi, Stamati, Arbore, Colina Pușkin, Buna Vestire și Moara Roșie, 3.

Trebuie menționat că sunt programate lucrări și în ziua de miercuri, 14 martie, când vor fi afectaţi consumatorii de pe următoarele străzi:Gh. Asachi, 64, 66, inclusiv cu fracţii;Drumul Schinoasei, 1, inclusiv cu fracţii;Grenoble, 106/4;Drumul Viilor, 38-38/1. De asemenea, joi-15 martie se fac lucrări pe Bulevardul C. Negruzzi, 4-6/1.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Autor: Sofia Filip
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.