Pavel Filip: Medicamentele ar putea să se ieftinească cu 9%

Date:

Share post:

Premierul Pavel Filip afirmă că este loc de o ieftinire cu 9% a medicamentelor. În deschiderea ședinței executivului, care a avut loc la ]nceputul luni martie a.c., premierul și-a motivat așteptările prin aprecierea leului în raport cu dolarul, care trebuie să atragă o micșorare a prețurilor la produse și servicii.

„Am în vedere, în primul rând, prețurile la medicamente. Este vorba de circa 1400 de denumiri, la care ne așteptăm să scadă prețul”, a declarat Pavel Filip.

Premierul s-a adresat către Agenția Medicamentului, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale să vină săptămâna viitoare cu o analiză profundă a situației, precizând lista medicamentelor care ar urma să se ieftinească, transmite IPN.

 

Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.

Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează. 

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când …

Primele impresii despre o vizită de lucru în Regatul Belgiei. Cine, când ... Aceasta este tema pe care o dezvoltăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.