Trei medalii la Campionatul European de Taekwondo

Date:

Share post:

 

Luptătorii moldoveni au câștigat trei medalii de bronz în cadrul celei de-a VI-a ediții a Campionatul European pe cluburi la taekwondo, care s-a desfășurat la Istanbul, Turcia, în perioada 6-8 februarie.
Potrivit unui comunicat de presă al Asociației Presei Sportive, citat de IPN, în prima zi a turneului, reprezentantul Republicii Moldova, Alin Manole, categoria 53 kg, a obținut prima medalie de bronz. El a câștigat două lupte, cedând primele trepte ale podiumului de premiere reprezentanților Turciei.
A doua zi, juniorul Danila Lupolov, categoria  73 kg, a câștigat medalia de bronz în semifinala contra reprezentantului Azerbaidjanului Umud Afandiyev. Serghei Uscov, care a luptat în categoria de seniori 58 kg, a devenit al treilea premiant al Campionatului European. Sportivul moldovean a pierdut lupta în semifinală cu Georgii Gurtsiev din Rusia, cu scorul 10–12.

 

Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.