În scurt timp va fi definitivată Strategia națională de dezvoltare „Moldova 2030” pentru R. Moldova

Date:

Share post:

În viitorul apropiat va fi definitivată Strategia națională de dezvoltare „Moldova 2030”. Un draft al strategiei a fost prezentat săptămâna trecută în Guvern. Declarația a fost făcută de premierul Pavel Filip în cadrul emisiunii „Replica” de la postul de televiziune Prime TV, transmite IPN.
„Până la definitivare desigur vor exista consultări publice, așa că experții care au expertiza necesară să participe. Un lucru important pe care vreau să-l accentuez este că în această strategie totul se va centra pe cetățean – pornind de la ciclul vieții, cum trebuie să se simtă, ce facă statul pentru ca omul să se simtă bine începând din copilărie până când ajunge la vârsta de pensionare”, a declarat prim-ministrul.
Printre prioritățile pentru anul 2018 este reforma justiției, sistemul educațional, structura drumurilor și energetica. „Iată pilonii pe care poate fi edificat statul Republica Moldova”, a spus Pavel Filip.                                                                                                                                                                                              (Ligia Beatrice Vasilescu)

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.