Prin dezvoltarea medicinei regenerative

Date:

Share post:

La vară, medicii vor parcurge o călătorie științifică extraordinară!

  • În cadrul unui congres internațional
  • Sub egida Academiei Române
  • Evenimentul va fi creditat EMC

În vara anului 2017, luna iunie, în perioada 14-17, la București, va avea loc un congres internațional sub egida Academiei Române. Congresul va avea ca temă – ”O provocare a secolului 21 – Medicina regenerativă, cercetare și aplicații clinice”. Organizator: Societatea Internațională de Medicină și Chirurgie Regenerativă – SIMCR”. Evenimentul va avea loc în colaborare cu Institutul de Biologie și Patologie Celulară ”Nicolae Simionescu”, Universitatea din București UMF ”Carol Davila”, Colegiul Medicilor din mun. București, Facultatea de Medicină veterinară București, ProEstetica Hospital. Congresul va fi creditat EMC. Din declarațiile organizatorilor am înțeles că prin intermediul acestui eveniment, medicii vor parcurge o călătorie științifică extraordinară! Vor merge în viitor!  Până la acesta nu este decât un pas și anume – înscrierea! Despre taxa de participare și modalitățile de înregistrare puteți comunica prin e-mail office@isrms.eu. La dispoziția dvs. este și site-ul – www.isrms.eu

(Ligia Beatrice Vasilescu)

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.