De ce pornim de la principiul toți oamenii sunt … la fel ?

Date:

Share post:

Trecem Vama pentru a merge acasă în România. Destul de des. Și de fiecare dată vameșul întreabă – țigări, băutură? Soțul meu de cele mai mule ori le răspunde: ”De ce? Trebuia să avem… Nu știam. Altădată o să știm că trebuie și luăm”. Oare toți care trec granița au țigări și băutură pentru a le vinde clandestin în România? Chiar toți? Nu mai au oamenii și alte ocupații? De ce generalizăm? Doar orice pom are uscăturile lui. Să fie umanitatea pe cale de dispariție? Am ajuns să prețuiesc bunătatea omului mai mult decât orice pe lume. Oamenii buni sunt îngeri. Oamenii răi tot sunt îngeri, dar îngeri decăzuți. Va veni o zi când banii se vor număra în fapte. Cu cât mai multe fapte bune, cu atât mai bogați vom fi… Voi ce credeți? Despre aceste două subiecte cu siguranță vom mai vorbi. Așteptăm opiniile voastre pe mail: medicaestetica@yahoo.com

                                                                                  Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.