FILME 2016

Date:

Share post:

film 1

Eye in the Sky 2016 (Inamicul Invizibil)

Colonelul Katherine Powell (Helen Mirren) se trezeşte devreme într-o dimineaţă şi aude că un coleg a fost ucis de grupul terorist Al-Shabaab. De la sediul Northwood ea începe apoi să conducă o misiune de a captura liderii extremişti ai grupului care urmează să se întâlnească în Nairobi, Kenya. O echipă multinaţională numeroasă lucrează împreună în această misiune şi sunt conectaţi prin intemerdiul imaginilor video. Imaginile aeriene sunt surprinse cu ajutorul unei drone Reaper controlată de Steve Watts (Aaron Paul).

Agenţii kenyeni sub acoperire, printre care se numără şi Jama Farah (Barkhad Abdi), se folosesc de alte tertipuri tehnologice pentru a obţine informaţii. Trupele terestre kenyenesunt poziţionate în apropiere pentru a putea să înfăptuiască eventualele arestări. Identificarea chipurilor pentru a fi siguri că atacă şi arestează oamenii corecţi se efectuează la Pearl Harbor, Hawaii. Farah descoperă că teroriştii au la ei materiale explozive şi plănuiesc să efectueze două atacuri sinucigaşe asupra unei potenţiale ţinte civilă.

Powell hotărăşte că atacul iminent pe care-l planifică aceştia va schimba obiectivul misiunii din „capturarea” teroriştilor în „uciderea” lor. Ea îl informează pe pilotul dronei să se pregătească pentru un atac cu rachetă asupra clădirii şi cere opinia consilierului ei legal dacă ar avea jurisdicţia unei astfel de măsuri. Spre frustrarea ei, consilierul o sfătuieşte să ceară aprobare de la superiorii ei. Locotenentul General Frank Benson (Alan Rickman) superviează misiunea de la Londra împreună cu membrii guvernului britanic şi din cauza legilor şi părerilor politice contradictorii ei nu reuşesc să ajungă la un consens, astfel că decizia finală o va lua secretarul pe probleme externe (Iain Glen).

film 2

The Mermaid – Sirena 2016

Omul de afaceri Liu Xuan (Deng Chao) hotărăşte să facă o investiţie masivă şi să cumpere Golful Verde, o rezervaţie naturală pe care vrea s-o transforme în spaţiu locuibil pentru oameni şi foloseşte sonare pentru a scăpa de viaţa maritimă din acea zonă în care vrea să construiască locuinţe şi alte clădiri menite a fi folosite de oameni. Fără ca el să ştie, Golful Verde este populat de sirene şi din cauza sonarelor sale mulţi membri ai acestei populaţii s-au îmbolnăvit sau au murit.

Puţinii supravieţuitori s-au refugiat pe o epavă aflată pe fundul golfului şi pun la cale un plan de-al asasina pe Xuan ca urmare a faptelor sale criminale. Pentru a pune acest plan în aplicare, populaţia sirenelor o trimit pe Shan (Lin Yun), o frumoasă sirenă care a fost instruită să meargă şi să se ascundă cu uşurinţă printre oameni, ca să-l găsească şi să-l atragă într-o capcană pe Xuan, iar apoi să-l poată ucide.

În noaptea în care Xuan îşi sărbătoreşte succesul, Shan, pretinzând că este o dansatoare, îi oferă acestuia numărul ei de telefon pentru a stabili o întâlnire ulterioară. Xuan, crezând că Shan este o prostituată, o sună pentru a-şi face gelos partenerul de afaceri. Cei doi se întâlnesc, iar Shan încearcă să-l ucidă, însă planul ei eşuează lamentabil. În cele din urmă, Xuan o trimite acasă pe Shan, însă în cele din urmă ei continuă se mai întâlnească şi Shan îi arată că există lucruri frumoase care nu merită distruse de dragul banilor, astfel că între cei doi se dezvoltă o atracţie romantică sinceră.

film 3

Manhattan Night 2016 (Manhattan Nocturne)

Porter Wren (Adrien Brody) este un editorialist / reporter criminalist ce lucrează la o publicaţie din New York. El este un jurnalist foarte apreciat pentru dedicarea pe care o oferă meseriei sale şi are mulţi cititori. El are darul de-a şti să asculte oamenii şi sunt mulţi aceia care pur şi simplu au nevoie să vorbească, mai ales cu el. Wren se duce într-o seară, după serviciu, la o petrecere organizată de un mogul media pe nume Hobbs (Steven Berkoff).

La această petrecere, el se întâlneşte pentru prima oară cu o frumoasă femeie pe nume Caroline Crowley (Yvone Strahovski). Caroline a rămas văduvă recent după ce soţul ei, Simon Crowley, a fost ucis în circumstanţe misterioase, iar făptaşii nu au fost descoperiţi niciodată. Simon era un regizor de film sclipitor care obişnuia să dispară noaptea pur şi simplu ca să filmeze lucruri care unora li s-ar fi părut a fi banale, însă el le găsea latura artistică. Cadavrul lui Simon a fost descoperit într-o clădire sigilată care urma să fie demolată şi nimeni nu-şi poate da seama cum a ajuns cadavrul acolo.

Caroline îl invită pe Porter în apartamentul ei unde îi arată mai multe rapoarte confidenţiale ale poliţiei care au legătură cu moartea soţului ei. Ea îşi doreşte să-l convingă pe Porter să ancheteze această crimă şi să descopere adevărul din spatele acestui văl de mister, iar pentru a face asta ea recurge la seducţie, chiar dacă Porter este căsătorit. Soţul lui Caroline păstra filmări cu multe lucruri, inclusiv ceva ce Porter crede că ar fi foarte valoros pentru Hobbs, cel care tocmai a cumpărat ziarul unde lucrează el.

film 4

Warcraft: Începutul 2016, film online subtitrat în Română

Draenor, planeta natală a orcilor, este pe moarte. Un orc cu pielea verde pe nume Gul’dan uneşte toate clanurile de orci într-o armată uriaşă denumită Hoarda şi le promite acestora că îi va conduce către o nouă lume pe care s-o colonizeze – Azeroth. Cu toate acestea, magia stranie pe care o stăpâneşte Gul’dan are nevoie să se „hrănească”din fiinţe vii pentru a putea susţine un portal, astfel că el sacrifică prizonieri în masă proveniţi de pe alte planete până ce va trece toată Hoarda prin portal.

În ciuda dubiilor pe care le au, Durotan, căpetenia clanului Frostwolf, partenera lui însărcinată, Draka, şi prietenul lui, Orgrim Doomhammer, se alătură atacului iniţial. Sir Anduin Lothar (Travis Fimmel), comandantul militar al regatului Azeroth, primeşte înştiinţare că s-au efectuat raiduri asupra satelor umane şi apoi se întâlneşte cu un tânăr mag pe nume Khadgar ce a văzut că sătenii au fost ucişi ca urmare a folosirii acelei magii. Khadgar îi convinge pe Lothar şi pe Llane Wrynn, Regele Stormwind, să-l consulte pe maestrul său izolat, Medvih, cu privire la acea magie.

Urmând urmele magiei, echipa de cercetare din care fac parte şi Lothar, Khadgar şi Medivh este luată prin surprindere de un atac al orcilor. Ei reuşesc să scape şi să o captureze pe Garona, o prizonieră de-a lui Gul’dan ce este doar pe jumătate orc. Regele Llane o eliberează în schimbul loialităţii faţă de regatul său, iar aceasta îi conduce pe oameni să-i spioneze pe orci în tabăra pe care aceştia şi-au stabilit-o şi, astfel, află despre întregul plan pe care-l are Gul’dan de-a aduce toată Hoarda.

film 5

Money Monster 2016 (Mașina de Bani)

Lee Gates (George Clooney) este un fel de guru al emisiunilor pe teme financiare de la televizor şi se pregăteşte pentru a realiza o nouă ediţie din emisiunea lui de mare succes, „Money Monster”. Cu mai puţin de 24 de ore mai devreme, acţiunile de la IBIS Clear Capital au picat în mod inexplicabil ca urmare a unei erori din algoritmul de tranzacţionare şi a cauzat pierderi de aproximativ 800 de milioane de dolari pentru investitorii din această companie.

Lee plănuia să-i ia un interviu CEO-ului IBIS, Walt Camby (Dominic West), cu privire la această prăbuşire dramatică, însă acesta a plecat în mod neaşteptat într-o călătorie de afaceri în Geneva. Pe la jumătatea emisiunii, un curier pătrunde în platou, scoate un pistol şi îl ia pe Gates ostatic, obligându-l pe acesta să-şi pună o vestă cu explozibil. „Curierul” este, în realitate, un muncitor pe nume Kyle Budwell (Jack O’Connell) care a investit, şi pierdut, 60 de mii de dolari – reprezentând toţi banii lui moşteniţi de la mama decedată – în IBIS.

Investiţia a venit ca urmare a susţinerii publice pe care Gates a avut-o faţă de companie cu o lună mai devreme, în cadrul emisiunii sale. Kyle a pierdut totul alături de majoritatea investitorilor şi acum doreşte răspunsuri clare cu privire la prăbuşire. Dacă nu le va primi, el va detona vesta de pe Gates şi apoi se va sinucide. Cu ajutorul producătoarei emisiunii sale, Patty Fenn (Julia Roberts), Gates încearcă să-l calmeze pe Kyle şi să-i ofere răspunsurile pe care şi le doreşte, însă acestea nu sunt aşa uşor de obţinut precum sperau şi iţele unei conspiraţii încep să se desfăşoare.

film 6

Approaching the Unknown 2016 (Apropierea de Necunoscut)

Mark Strong îl interpretează pe Căpitanul William D. Stanaford care se află într-o expediţie solitară pe Marte în tentativa de-a pune bazele unei colonii umane pe planeta roşie. William este conştient de faptul că el nu se va mai întoarce pe Pământ, însă în ciuda acestui fapt el nu este foarte îngrijorat cu privire la acest aspect. Aşa cum el însuşi spune: „există şase miliarde de oameni pe Pământ care mă încurajează, dar în acelaşi timp se întreabă de ce fac acest lucru?!”

Ei bine, face asta pentru că aşa este el. Precum orice astronaut, el este şi un om de ştiinţă de prestigiu care şi-a pus în minte să găsească o modalitate de-a reuşi să scoată apă potabilă din ţărâna acestei planete şi nava lui spaţială poartă cu ea un reactor care nu e esenţial doar pentru călătoria lui ci şi pentru misiunea pe care o va întreprinde de îndată ce va ateriza pe Marte.

În urma navei sale se mai află una pilotată de către căpitanul Maddox (Sanaa Latham). Spre deosebire de William, ea este mai puţin liniştită şi problemele pe care le întâmpină coroborate cu temperamentul său mai vulcanic produc primele tensiuni. William interacţionează cu colegii de pe Terra cărora le povesteşte ceea ce vede şi ce progrese a făcut, cu precădere amicului său cel bun, Louis Skinner (Luke Wilson). Din păcate, însă, Stanaford întâmpină nişte probleme cu reactorul navei sale spaţiale pe care trebuie să o repare cât mai curând altfel misiunea lui este pusă în pericol.

film 7

Alice Through the Looking Glass 2016 (Alice în ţara oglinzilor), film online subtitrat în Română

Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) şi-a petrecut ultimii trei ani luând-o pe urmele tatălui său de-a naviga pe mările învolburate. Când se întoarce la Londra din China, ea descoperă că fostul logodnic, Hamis Ascot (Leo Bill), a preluat controlul asupra companiei tatălui ei şi plănuieşte s-o constrângă pe Alice să-i vândă corabia tatălui ei pentru a-i lăsa casa familiei. După o ceartă cu mama ei pe acest subiect, Alice urmăreşte un fluture pe care-l recunoaşte a fi Absolem şi se întoarce printr-o oglindă care o face să pice din cer în Ţara Minunilor.

Alice este întâmpinată acolo de White Queen (Anne Hathaway), White Rabbit, Tweedles, Dormouse, Bayard şi de Cheshire Cat. Ei o informează că Tarrant Hightopp (Johnny Depp) se comportă mai nebuneşte decât de obicei deoarece este convins că familia lui este încă în viaţă. Alice îl vizitează şi încearcă să-l consoleze, însă Pălărierul rămâne absolut convins că familia lui a supravieţuit atacului din ziua Jabberwocky. Crezând că găsirea familiei Pălărierului este singura cale de-al alina, White Queen hotărăşte s-o pună pe Alice să se consulte cu însuşi Timpul (Sacha Baron Cohen).

Ideea este ca Alice să-l convingă să-i permită întoarcerea în timp că să salveze familia Pălărierului – lucru pe care niciun alt rezident al Ţării Minunilor nu-l poate face deoarece se spune că istoria va fi distrusă dacă cineva îşi vede propria persoană din trecut. Alice, însă, nu se află în acest pericol deoarece ea nu are o versiune din trecut pe care s-o întâlnească accidental în Ţara Minunilor. Când ajunge la palatul Timpului, Alice descoperă Chronosfera, un obiect care alimentează întregul timp în Ţara Minunilor şi cu ajutorul căruia poate călători în timp.

 

Sursa: http://www.filme-bune.net/

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.