NOU!

Date:

Share post:

Programul de operare al zborurilor pentru sezonul de vară 2016

Începând cu 27 martie 2016, pe Aeroportul Internaţional Chişinău sunt operate zboruri conform noului program pentru sezonul de vară 2016. Vara anului 2016 vine cu 4 rute noi, 14 companii aeriene, 37 destinaţii şi cu frecvenţa zborurilor mărită pentru cursele regulate operate direct de pe AIC.

Astfel, spre deosebire de programul de iarnă 2015,  în programul de vară 2016 sunt incluse 3 rute noi ale companiei Air MoldovaFlorenţa, Kerkyra, Rhodos şi o nouă companie aeriană Globus  Airlines, care din iunie va opera de 2 ori/zi încă o rută spre Moscova Domodedovo.

La fel, în perioada 27.03.2016 – 29.10.2016 va creşte frecvenţa zborurilor  pentru cursele regulate precum Varşovia (operată zilnic de compania LOT), Verona (operată de 3 ori/săptămână de compania Volotea), pentru cursa Viena este mărită frecvenţa zilnică a zborurilor de către Austrian Airlines iar destinaţia Madrid a fost reintrodusă în programul de zbor, fiind zilnic operată de către Air Moldova.

Pentru vizualizarea orarului deplin al zborurilor operate pe Aeroportul Chişinău accesaţi linkul site-ului oficial al aeroportului:

http://www.airport.md/full-flight-schedule-ro/

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.

Invitație: Simpozion – 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan

Invitație la Simpozionul: 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan, prin intermediul Infoanunț. Unde? Când?