Chirurgia estetică

Date:

Share post:

Astăzi,Republica Moldova este renumită prin chirurgia estetică

  • La Clinica ”Dr. Cotea” se efectuează operații de înfrumusețare de la A la Z

      Clinica de chirurgie estetică ”Dr. Cotea” practică chirurgia specializată exclusiv pe tehnici tradiționale, dar și moderne neinvazive. Doctorul Viorel Cotea, fiind primul medic din Republica Moldova, specializat exclusiv în chirurgia cosmetică/estetică la Moscova, ca primul specialist al țării, și-a perfecționat tehnicile de lucru în cei peste 31 de ani de activitate, astfel încât are metode unice de lucru,  ce permit o foarte bună recuperare, dar și care reduc semnificativ timpul operatoriu. Ca urmare a acestei perfecționări continue, dr. Viorel Cotea, alături de echipa sa formată din chirurgul Sergiu Grati și anestezistul Nicolae David, reușesc să efectueze două, trei și chiar patru operații combinate, simultan. Doctorul Viorel Cotea pune accentul pe chirurgia frumuseții care a devenit astăzi sinonimul, pe bună dreptate, pentru chirurgia estetică. Așa cum un brand sau o muzică veche dăinuie peste timp, așa și chirurgia estetică – chirurgia frumuseții va exista veșnic. Și exact prin aceasta Republica Moldova este renumită în întreaga lume. Consultații se oferă GRATUIT pe e-mailviorelcotea@yahoo.com, unde sosesc zilnic întrebări din întreaga lume. De foarte multe ori este solicitată o a doua intervenție chirurgicală, după alți medici din diferite țări, incusiv Rusia, Franța. De aceea este foarte important să studiați înainte de a alege medicul – cine este, ce experiență are în domeniu, care este galeria foto etc. Clinica ”Dr. Cotea” este printre puținele clinici din lume care afișează prețul operațiilor all inclusiv fără ca pacientul/pacienta să aibă grija revenirilor la medic sau alte costuri auxiliare înainte și după operație. Și tot ca o particularitate, dorința doctorului Cotea a fost și este ca persoană internată la clinica domniei sale să se simtă aici ca acasă. Și cum întotdeauna revenirea acasă este cea mai dulce și frumoasă, cu siguranță, pacienții de azi ai clincii vor fi și pacienții de mâine.

                                                                                Ligia Beatrice Vasilescu

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.